tilo-inozemtsya-z-vognepalnimi-poranennyami-znayshli-u-stolitsi

Тіло іноземця з вогнепальними пораненнями знайшли у столиці

 • 11239 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Тіло 27-річного чоловіка знайшли в орендованій квартирі у будинку на вул. Голосіївський у Києві. Під час огляду в помешканні вилучили предмети, схожі на автомат Калашникова, пістолети ТТ і Макарова та патрони до них. Про це передає УНН з посиланням на сторінку поліції Києва у мережі Facebook.

"Столичні поліцейські встановлюють обставини вбивства іноземця", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням правоохоронців, 27-річний громадянин іншої держави орендував квартиру у будинку на вулиці Голосіївський, а з учорашнього дня перестав виходити на зв'язок. Коли вони потрапили у помешкання, виявили чоловіка із вогнепальними пораненнями у голови, грудної клітини та руки.

Під час огляду квартири поліцейські вилучили сумку, де були предмети, схожі на автомат Калашникова, пістолети ТТ і Макарова та патрони до них. Ці речі вилучили та направили на експертизу.

Даний факт належним чином зареєстрований. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного вбивства та з’ясовуються обставини події. Поліцейські розпочали комплекс заходів для встановлення особи чи осіб, які можуть бути причетні до злочину.

Як повідомляв УНН 21 червня, підозрюваних у викраденні та вбивстві іноземця в Одесі взяли під варту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП