tramp-pidtverdiv-scho-bude-rozmovlyati-z-putinim-pro-ukrayinu

Трамп підтвердив, що буде розмовляти з Путіним про Україну

 • 9338 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Президент США Дональд Трамп підтвердив, що на саміті у понеділок, 16 липня, у Гельсінкі, буде обговорювати з президентом Росії Володимиром Путіним ситуацію в Україні. Про це він повідомив на прес-конференції у Брюсселі під час саміту НАТО, передає УНН.

"Ми поговоримо про різні речі ми поговоримо про Україну. Це цікаво, що він мені скаже", - сказав він, коментуючи питання про майбутню зустріч з президентом Росії.

Як повідомляв УНН, посол США у Москві Джон Хантсман повідомив нові подробиці зустрічі американського президента Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним 16 липня у Гельсінкі.

Заступнк Міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль вважає, що в ході майбутньої зустрічі лідерів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна буде підніматися тема "бранців Кремля".

Нагадаємо, радник з національної безпеки посол Джон Болтон заявив, що на зустрічі президентів США Дональда Трампа і Росії Володимира Путіна, американський лідер буде намагатися добитися компромісу щодо Сирії і витіснення іранської армії з регіону.

Українські Національні Новини

Політика