tramp-poprosiv-u-kongresu-ssha-4-mlrd-dol-dlya-protidiyi-kndr

Трамп попросив у конгресу США 4 млрд дол. для протидії КНДР

 • 10292 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Президент США Дональд Трамп попросив у американського конгресу виділити додатково 4 мільярди доларів на зміцнення протиракетної оборони для протидії загрозі з боку Північної Кореї, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

"Цей запит підтримує додаткові зусилля з виявлення, ураження і захисту від будь-якого застосування Північною Кореєю балістичних ракет проти Сполучених Штатів, розгорнутих сил США, союзників або партнерів", - звернувся Д.Трамп до конгресу у листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японія вирішила ввести нові санкції проти КНДР

Президент США повторив своє прохання до конгресу виділити 1,6 мільярда доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Також Д.Трамп запросив 1,2 мільярда доларів для збільшення чисельності військ в Афганістані і виконання стратегічних планів його адміністрації в Південній Азії. Ці кошти дозволять посилити контингент американських військ в Афганістані ще 3500 військовослужбовцями.

Ще 700 мільйонів доларів американський лідер попросив виділити на ремонт кораблів ВМС США, які постраждали від зіткнень з цивільними судами.

Нагадаємо, Д.Трамп очікує масштабної військовогї угоди з Японією.

Українські Національні Новини

Новини Світу