tramp-zayaviv-scho-gotuyetsya-pidpisati-dokument-z-kim-chen-inom

Трамп заявив, що готується підписати документ з Кім Чен Ином

 • 9255 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп сказав, що історичний саміт з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином у вівторок пройшов "краще, ніж будь-хто міг очікувати", і вони підпишуть документ після переговорів щодо шляхів припинення ядерного протистояння на Корейському півострові. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Кім Чен Ин мовчки стояв поруч з Трампом, коли він говорив зі ЗМІ під час прогулянки після обіду в садах готелю в Сінгапурі, де проходив саміт, але лідер Північної Кореї раніше назвав їх зустріч "хорошою прелюдією до миру".

"Багато прогресу - дійсно дуже позитивно. Думаю, краще, ніж будь-хто міг очікувати. Першокласно, дуже добре. Ми зараз готуємося до підписання", - сказав Трамп журналістам, не вказавши деталей про те, що буде підписано.

Якщо їм вдасться здійснити дипломатичний прорив, це може привести до довгострокових змін в ландшафті безпеки Північно-Східної Азії, як візит колишнього президента США Річарда Ніксона до Китаю в 1972 році привів до трансформації Китаю, відзначає видання.

Обидва лідери виглядали серйозними, коли вийшли зі своїх лімузинів на саміт в готелі Capella на сінгапурському острові Сентоса, курортному острові з розкішними готелями, казино, штучними пляжами і тематичним парком Universal Studios.

Але перед камерами представників світової преси вони проявили атмосферу добродушності, коли зустрілися на веранді готелю Capella.

При цьому CNN повідомляє, що на робочий обід Трамп запросив Кім Чен Ина сісти за стіл, перед цим жартома попросивши фотографів зробити фотографії так, щоб лідери виглядали "добре, гарними і стрункими".

Нагадаємо, Трамп показав Кім Чен Ину одну зі своїх машин.

Українські Національні Новини

Новини Світу