tramp-zbirayetsya-na-dopit-do-myullera-popri-zasterezhennya-advokativ

Трамп збирається на допит до Мюллера попри застереження адвокатів

 • 8728 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Президент США Дональд Трамп збирається дати свідчення спецпрокурору у "російській справі" Роберту Мюллеру у рамках розслідування ймовірних зв'язків його соратників з втручанням Росії у вибори, попри застереження своїх адвокатів. Про це з посиланням на людей з оточення президента повідомляє CNN, передає УНН.

Одна людина, яка знає про наміри Д.Трампа, сказала, що - крім того, що він абсолютно не винен - його готовність продиктована переконанням в тому, що він має досвід у судових процесах і дачі свідчень під присягою.

"Він думає, що він може це зробити... Він не розуміє, наскільки високі ставки", - сказала ця людина, додавши, що як тільки ви опиняєтеся там, шляху назад немає.

"Він в основному говорить, що "я широко відкритий, як книга, я абсолютно нічого не зробив, і я готовий сказати це під присягою", - сказав колишній директор зі зв'язків з громадськістю Білого дому Ентоні Скарамуччі.

"Отже, я все ще думаю, що це на порядку денному", - додав він.

Хоча президент може схилятися до того, щоб зустрітися з Р.Мюллером віч-на-віч, він не ігнорує оточуючих його людей - юристів, друзів і законодавців, - які закликають його уникати зустрічі з Р.Мюллером, пише видання.

Спецпрокурор, як зазначається, офіційно не просив допиту президента, і адвокати президента не очікують цього ще декілька тижнів, повідомило джерело з цього приводу. Досі переговори носили неофіційний характер. І хоча адвокати президента наразі не виступають за добровільну зустріч з командою Р.Мюллера, є ймовірність укладення угоди щодо певних рамок, таких як запитання у письмовій формі, або вузьке їх коло, додало видання.

Нагадаємо, раніше адвокати Д.Трампа порадили йому не йти на допит до Р.Мюллера.

Українські Національні Новини

Новини Світу