treba-zupynyty-tsei-teror-zelenskyi-vidreahuvav-na-rosiiskyi-raketnyi-udar-po-stolytsi-ukrainy

"Треба зупинити цей терор" - Зеленський відреагував на російський ракетний удар по столиці України

 • 26945 переглядiв

П'ятеро людей були поранені в результаті російської ракетної атаки на Київ, що змусило президента Зеленського закликати до збільшення систем протиповітряної оборони для захисту українських міст і порятунку життів від російського терору.

Президент Володимир Зеленський відреагував на ракетну атаку рф по Києву, зазначивши про п’ятьох постраждалих. Президент також подякував українським рятувальникам, які ліквідовують наслідки російської атаки та наголосив, що для безпеки міст і збереження людських життів Україні потрібно більше ППО.

Про це передає УНН із посиланням на  сторінку президента України в соціальній мережі.

Всім нам у світі, хто поважає й захищає життя, треба зупинити цей терор. 

– заявив Зеленський.

Президент України підкреслив, що російські терористи завдали удару по столиці балістичними ракетами, зазначивши про п’ятьох постраждалих і пошкодження у будинках столиці.

Зеленський подякував рятувальникам ДСНС України, поліції, комунальникам і всім залученим службам, які ліквідовують наслідки російської атаки проти Києва.

Також президент нагадав про важливість ППО.

Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше ППО. Це безпека для наших міст і збережені людські життя. 

– написав Зеленський.

Нагадаємо

Внаслідок ракетного удару по Києву вранці 25 березня, кількість постраждалих зросла до 7, серед яких неповнолітня дівчинка та дві вагітні жінки.