trener-finlyandiyi-mi-prospali-goli-zbirnoyi-ukrayini

Тренер Фінляндії: ми "проспали" голи збірної України

 • 11314 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Головний наставник збірної Фінляндії з футболу Маркку Канерва визнав кілька грубих помилок у матчі відбору Мундіалю-2018 проти України (1:2), передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Наша гра якісно відрізнялася від попередніх матчів цієї кваліфікації. Ми краще контролювали м'яч, хоча все одно не змогли уникнути неточності в декількох моментах. Особливо це стосується тих епізодів, коли гості забивали в наші ворота - ми просто проспали їх, що і вирішило долю зустрічі. Дуже прикро", - розпочав рульовий скандинавів.

Окрім того, М.Канерва назвав більш кращим підбір гравців у "жовто-блакитних": "зрозуміло, що суперник мав більш класним набором футболістів. Саме завдяки індивідуальним діям збірної України і вдалося виграти цю зустріч. Нам же приємно, що ми нарешті теж забили гол. Це позитивний сигнал. В цілому ж я задоволений і тим, як ми відіграли в обороні, хоча, повторюся, без грубих помилок не обійшлося".

Як повідомляв УНН, головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що його підопічні залишили всі сили на футбольному полі.

Українські Національні Новини

Спорт