troye-viyskovosluzhbovtsiv-otrimali-poranennya-na-kamyanets-podilskomu-navchalnomu-poligoni

Троє військовослужбовців отримали поранення на Кам'янець-Подільському навчальному полігоні

 • 12697 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 1 грудня. УНН. Сьогодні під час триденних зборів начальників військових частин ЗСУ на навчальному полігоні, що розташований поблизу Кам'янця-Подільського троє військовослужбовців Центру розмінування отримали осколкові поранення, передає кореспондент УНН.

Як передає кореспондент, вже після проведення навчань троє військовослужбовців прочісували полігон на предмет виявлення залишків вибухових предметів. У цей час спрацював заряд вибухового предмета. Внаслідок вибуху військовослужбовці отримали осколкові поранення. Після надання першої невідкладної допомоги їх доставили до лікарні каретою швидкої.

За інформацією медиків, двоє військовослужбовця отримали осколкові поранення обличчя та різних ділянок тулуба, їх прооперовано. Стан здоров'я задовільний.

Третій військовослужбовець отримав поранення плечового суглоба з пошкодженням плечової артерії. Наразі він знаходиться у реанімаційному відділенні.

Як повідомили кореспонденту УНН у Центрі розмінування, двох військовослужбовців вже за кілька днів випишуть з медичної установи. Найбільш важкопораненого вже завтра у супроводі військових медиків буде доправлено у Вінницький військово-медичний клінічний центр Центрального регіону ЗСУ.

Українські Національні Новини

Суспільство