tsakhal-zavdav-udariv-po-obiektakh-khezbolly-raketnii-ustanovtsi-na-pivdni-livanu-pislia-ataky-na-izrail

ЦАХАЛ завдав ударів по об'єктах "Хезболли", ракетній установці на півдні Лівану після атаки на Ізраїль

 • 16311 переглядiв

Ізраїльські ВПС завдали удару по ракетній установці на півдні Лівану невдовзі після того, як вона була використана для атаки на громаду в Ізраїлі, а також завдали удару по військовому комплексу "Хезболли".

Ізраїльські військово-повітряні сили вдарили по ракетній установці в районі Тайр-Харфа на півдні Лівану невдовзі після того, як вона була використана під час атаки на громаду в Ізраїлі, а також по військовому комплексу "Хезболли", повідомив у середу ЦАХАЛ, пише УНН.

Деталі

"Учора (вівторок) було зафіксовано кілька запусків, що перетинали (кордон) з території Лівану та впали на відкритій місцевості в районі Шомери. У відповідь літак ВПС Ізраїлю завдав удару по пусковій установці в районі Тайр-Харфа, з якої були зроблені пуски. Окрім того, був уражений військовий комплекс "Хезболли", звідки в цьому районі діяли терористи", - ідеться у повідомленні ЦАХАЛ у соцмережах.

Повідомляється також, що вночі винищувачі ВПС "завдали ударів по інфраструктурі терористів у районі Маркаби, військовому комплексу в районі Айта-еш-Шаб і спостережному посту "Хезболли" в районі Марвахіна". Окрім того, артилерія ЦАХАЛ, як зазначається, відкрила вогонь, щоб усунути загрозу в районах Чихіні та Кфарчуба.

Також вказано, що "ЦАХАЛ завдав точних ударів по пускових установках ХАМАС, розташованих у гуманітарній зоні на півдні Гази, і продовжує діяти в центральному коридорі Гази".

Зазначається, що за минулу добу винищувачі та авіація ізраїльських ВПС завдали ударів по понад 50 цілях. Окрім того вказано, що літальний апарат ізраїльських ВПС "завдав удару по діючому тунельному стволу та додатковій інфраструктурі терористів у центральній частині сектора Газа".

Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Законопроєкт передбачає допомогу Україні на майже 61 мільярд доларів24.04.24, 04:52 • [views_0]