tsentr-dlya-nadannya-sotsialnikh-poslug-oblashtuyut-v-kiyevi

Центр для надання соціальних послуг облаштують в Києві

 • 6935 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. У Подільському районі Києва облаштують центр для надання соціальних послуг. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Для створення належних умов для надання соціальних послуг і послуг у сфері соціального захисту киян у Подільському районі на вулиці Мостицькій, 20 реконструюють нежитлове приміщення, де розмістять усі районні служби соціального спрямування.

В оновленій будівлі передбачається розташування Управління праці та соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування, відділу у справах сім᾽ї, молоді та спорту, служб у справах дітей, Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, управління Центрального об᾽єднаного управління Пенсійного фонду України, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час реконструкції мають надбудувати третій поверх, привести приміщення споруди до вимог сучасних будівельних стандартів України з урахуванням особливостей пересування маломобільних груп населення.

 

 

Українські Національні Новини

Київ