tsina-bitkoin-dosyagne-60-tis-dol-zasnovnik-birzhi-btcc

Ціна біткоіна досягне 60 тис. доларів - засновник біржі BTCC

 • 15252 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У найближчі роки ціна біткоіна досягне позначки в 60 тис. дол. Про це в Тwitter написав співзасновник і колишній СЕО великої китайської біржі криптовалют Боббі Лі, передає УНН.

На його думку, капіталізація біткоіни може досягти 1 трлн дол.

"У найближчі роки біткоін подолає рівень 60 тис. дол., загальна вартість криптовалюти в зверненні досягне 1 трлн дол", - написав він.

Подолання біткоіном бар'єру в 1 трлн дол. зможе переконати багатьох скептиків в успіху криптовалюти і довести, що актив має реальну вартість, наголосив Лі.

При цьому багато країн світу побоюються криптовалюти. Так, наприклад, в Америці біткоіни вважають "надризикові активом". Поряд з цим, агентство фінпослуг Японії пропонує викреслити біткоіни з переліку платіжних засобів.

Україна, тим часом, продовжує визначатися в питанні регулювання ринку криптовалют з точки зору законодавства.

У парламенті зареєстровано кілька законопроектів про легалізацію цифрових грошей, і недавно було прийнято рішення об'єднати їх в один документ.

Автором одного з законопроектів про криптовалюти є нардеп від РПЛ Сергій Рибалка (в минулому році його звільнили з посади голови фінансового комітету ВР). Його документ, правда, експерти Bitcoin Foundation назвали безглуздим і популістським.

А за даними окремих ЗМІ, законопроект Рибалки (№7183-1) взагалі "списаний" у російських чиновників. Більш того, співавтором свого законопроекту про біткоіни Рибалка зробив цивільну дружину Анастасію Байбородіну.

І цей вчинок колеги радикала по партії назвали як мінімум "неетичним".

Українські Національні Новини

Економіка