tsns-okupanti-prodovzhuyut-privlasnyuvati-ukrayinskiy-zernoviy-urozhay

ЦНС: окупанти продовжують привласнювати український зерновий урожай

 • 288968 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Окупанти продовжують грабувати мирне населення України, привласнюючи зерновий урожай. Про це повідомили у Центрі національного спротиву, пише УНН.

Цитата

"Всі фермери, які не залишили регіон, мають “продавати” зерно до “государственного оператора” за фіксованою ціною, яка в рази нижче ринкової. Далі це зерно вивозять з порту у Бердянську, де надалі воно переоформлюється на “приватні структури” для продажу за ринковою ціною", - повідомляють у ЦНС.

Деталі

Як зазначається, таким чином відбувається грабіж місцевих фермерів й незаконний вивіз українського зерна, на якому збагачуються місцеві колаборанти та їх кремлівські куратори.

У ЦНС також додали, що раніше на тимчасово окупованих територіях півдня та сходу України росіяни створили федеральну державну установу “центр зберігання та розподілу вантажів натуральної допомоги міністерства росії у справах цивільної оборони”, що по факту є філіалом держрезерву. Місцевим аграріям вже повідомили, що вони мають добровільно передати до новостворених центрів встановлену кількість тонн врожаю.

Нагадаємо

У ЦНС повідомили, що на ТОТ російські загарбники вимагають від школярів писати "доноси" на батьків.

Українські Національні Новини

Війна