tsvk-obrala-novogo-narodnogo-deputata-ukrayini

ЦВК визнала обраним і зареєструвала нового народного депутата України

 • 10699 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Центральна виборча комісія визнала обраним і зареєструвала нового народного депутата Федора Бендюженка. Про це УНН повідомили у прес-службі ЦВК.

У зв'язку з достроковим припиненням повноважень народного депутата України Ваната П.М., обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії "Народнйи фронт", Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України, обраного на цих виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Бендюженка Федора Володимировича, 1982 року народження.

Новообраний депутат проживає в місті Києві, є членом Політичної партії "Народний фронт" та включений до виборчого списку зазначеної партії під № 80.

Зареєстрованому народному депутату України видано тимчасове посвідчення встановленого зразка.

Окрім того, на підставі відомостей Державного реєстру виборців Комісія визначила кількість територіальних, одномандатних виборчих округів, що утворюються сільськими, селищними, міськими виборчими комісіями для організації виборів депутатів місцевих рад під час проведення перших виборів депутатів сільських, селищних та міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міських голів 30 квітня 2017 року.

З метою підготовки антикорупційної програми Центральної виборчої комісії ЦВК протокольним рішенням вирішила провести оцінку корупційних ризиків у Комісії.

Як повідомляв УНН, ЦВК призначила на 30 квітня місцеві вибори ще у семи ОТГ.

Українські Національні Новини

Політика