turchinov-obgovoriv-iz-grupoyu-strategichnikh-radnikiv-nato-pitannya-kiberbezpeki

Турчинов обговорив із групою стратегічних радників НАТО питання кібербезпеки

 • 10450 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час зустрічі із групою іноземних стратегічних радників з країн-членів НАТО обговорив поглиблення співпраці у питаннях кібербезпеки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби РНБО, передає УНН.

У прес-службі відзначили, що під час зустрічі йшлося про співпрацю в оборонному та безпековому секторі. Секретар РНБО України наголосив, що незважаючи на гібридну війну Російської Федерації проти України, триває процес зміцнення обороноздатності та реформування сектору безпеки і оборони України відповідно до стандартів НАТО.

"Турчинов заявив, що одним з пріоритетів є відновлення багатосторонньої військово-технічної співпраці України з країнами-членами Альянсу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські хакери намагались зламати електронні скриньки українських політиків

За даними прес-служби, під час зустрічі сторони акцентували на важливості поглиблення співробітництва України з НАТО у питаннях кібербезпеки, військово-технічній та науковій сферах.

"Турчинов також зазначив, що за останні три роки більшість українців усвідомили, що НАТО є одним з реальних інструментів забезпечення надійної системи колективної безпеки як в Європі, так і в усьому світі", - йдеться у повідомленні.

У РНБО також додали, що своєю чергою, члени делегації заявили, що країни-члени НАТО підтримують реформи, що відбуваються в Україні, та прагнення держави до євроатлантичної інтеграції.

Українські Національні Новини

Політика