turechchina-pochala-sukhoputnu-operatsiyu-v-afrini-za-uchastyu-bronetekhniki

Туреччина почала сухопутну операцію в Афріні за участю бронетехніки

 • 11390 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Збройні сили Туреччини почали сухопутну операцію в Афрін за участю бронетехніки, спецназу і піхоти. Про це повідомляє Анадолу, передає УНН.

Як повідомляється, в операції задіяні бронетехніка, спецназ і піхота ЗС Туреччини. Зараз підрозділи ЗС Туреччини і загони Сирійської визвольної армії просунулися вглиб Афрін на п'ять кілометрів.

У запеклі бої, як зазначається, сторони поки не вступали.

За даними генштабу ЗС Туреччини, в рамках операції "Оливкова гілка" в Афрін вже було нанесено удари по 153 об'єктам терористів.

Раніше також повідомлялося, що загони спецназу з різних провінцій Туреччини перекинуті на кордон з Сирією - в райони Рейханли, Хасса і Іскендерун провінції Хатай.

Нагадаємо, Генеральний штаб Туреччини в суботу оголосив про початок військової операції проти озброєних формувань сирійських курдів в районі Афрін на північному заході Сирії. Загони "Вільної сирійської армії", в свою чергу, оголосили про початок наступу на позиції курдської партії PYD ("Демократичний союз"). Першим етапом операції є бомбардування турецькими повітряними силами району Афрін. На неділю була запланована наземна операція.

Українські Національні Новини

Новини Світу