u-bielhorodi-rf-bulo-huchno-hubernator-zaiavliaie-pro-zbyti-tsili-v-merezhi-pokazaly-poshkodzhennia

У бєлгороді рф було гучно: губернатор заявляє про збиті цілі, в мережі показали пошкодження

 • 31266 переглядiв

У росіському бєлгороді губернатор стверджує, що було збито 10 повітряних цілей, пошкоджено 12 багатоквартирних будинків, дитячу поліклініку, спортивний комплекс та інші будівлі.

У російському бєлгороді була чергова неспокійна ніч та ранок. Губернатор області вячеслав гладков заявляє про збиття 10 повітряних цілей. В місті пошкоджено 12 багатоквартирних будинків, пише УНН

Деталі

Як пише губернатор бєлгородської області вячеслав гладков, над регіоном нібито спрацювала система ППО - збито 10 повітряних цілей на підльоті до міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У місті бєлгороді різні пошкоджені 12 багатоквартирних будинках (у 18 квартирах вибито вікна), посічено фасад і вибито вікна в одному з корпусів дитячої поліклініки №4, пошкоджено покрівлю спортивного комплексу "Луч", а також пошкоджено фасад будівлі комерційного підприємства. ⠀

У бєлгородському районі, за словами гладкова, в селищі бубове повністю згорів один приватний будинок. Також є пошкодження у чотирьох багатоквартирних будинках  та одному приватному домоволодінні. Крім того, не суттєві пошкодження виявили у селищах травневе та таврове.

Тетяна Краєвська

Новини Світу