u-bilomu-domi-zayavili-scho-rosiya-vidmovlyayetsya-vid-seryoznikh-obgovoren-schodo-obminu-uvyaznenimi

У Білому домі заявили, що Росія відмовляється від серйозних обговорень щодо обміну ув’язненими

 • 394510 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Речниця Білого дому Карін Жан-П'єр повідомила, що у Росії відмовляються підтримувати контакт з американською стороною щодо обміну ув’язненими.

Про це пише УНН з посиланням на брифінг Білого дому.

Деталі

Як зазначила речниця, США зробили Росії «суттєва пропозиція» щодо обміну ув'язненими і намагається підтримувати зв'язок щодо ув'язнених, аби їх повернути.

Цитата

"Ми зробили пропозицію (російській стороні щодо американських ув'язнених — ред.) і продовжуємо підтримувати контакт у розвиток цієї пропозиції та висувати потенційні альтернативні шляхи росіянам через усі доступні канали», — сказала Жан-П'єр під час брифінгу.

"Росії послідовно не вдається вести переговори відповідним чином. Останні місяці вони не змогли серйозно вести переговори встановленим каналом або через будь-які інші канали", — додала Карін Жан-П'єр.

Нагадаємо

США прагнуть повернути своїх громадян Брітні Грайнер і Пола Віллана. Грайнер загрожує дев'ять років ув'язнення в Росії після того, як її засудили за звинуваченням у торгівлі наркотиками через знайдений у неї медичний канабіс.

Українські Національні Новини

Новини Світу