u-biytsiv-spetspidrozdilu-mikolayiv-scho-povernulisya-iz-ato-viluchili-granati-ta-naboyi

У бійців спецпідрозділу "Миколаїв", що повернулися із АТО, вилучили гранати та набої

 • 11436 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. У бійців групи батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Миколаїв", що повернулися із АТО, вилучили гранати та набої. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"У зв’язку з великою кількістю зброї, яка поступає з зони проведення АТО до регіонів держави, Миколаївське Управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України спільно із співробітниками інспекції з особового складу УКЗ ГУ НП, із залученням кінологів проводить перевірку під час повернення групи батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Миколаїв" після виконнаня ними задач на Сході країни", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині СБУ ліквідувала мережу збуту зброї та боєприпасів із зони АТО

Під час проведення перевірки співробітниками Миколаївського УДВБ в автобусі, на якому поверталися правоохоронці, виявлені дві гранати (Ф-1 та РГД-5), запали, набої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція створить робочу групу з протидії незаконному обігу зброї

На місці події працює слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції, встановлюються обставини, проводиться перевірка. У подальшому буде надана правова кваліфікація вказаній події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торговця гранатами затримали у Львівській області

Українські Національні Новини

Суспільство