u-brytanii-stavsia-vybukh-na-zavodi-kompanii-bae-systems-yaka-vyrobliaie-artyleriiski-snariady-rozpochato-rozsliduvannia

У Британії стався вибух на заводі компанії BAE Systems, яка виробляє артилерійські снаряди: розпочато розслідування

 • 21741 переглядiв

На заводі компанії BAE Systems, яка виробляє артилерійські снаряди та озброєння, стався вибух, Попередньо без постраждалих, проте правоохоронці вже розпочали розслідування.

В Уельсі стався вибух на заводі найбільшого британського виробника зброї BAE Systems, який спеціалізується на артилерії та боєприпасах до неї. Про це пише The Telegraph, передає УНН.

Деталі 

Інцидент трапився у графстві Монмутшир у селі Гласкоуд. За офіційною інформацією, вибух в одному з приміщень заводу зафіксували о 10:49 за британським часом. Постраждалих і поранених немає, проте поліція швидко оточила район, а на заводі ввели в дію протоколи надзвичайних ситуацій.

Наразі розпочали спільне розслідування з пожежно-рятувальною службою Південного Уельсу щодо причин вибуху.

Причини вибуху поки що невідомі. На місце викликали Управління охорони здоровʼя та безпеки. Тим часом у BAE Systems заявили, що ризику для місцевого населення немає.

Довідково

BAE Systems – провідний постачальник озброєнь на замовлення оборонних відомств Великої Британії та США. На його підприємствах працюють 93 000 осіб у 40 країнах.

Нагадаємо

Велика Британія та BAE Systems підписали угоди про те, що компанія ремонтуватиме та обслуговуватиме гармати L119 в Україні за британські кошти, зменшуючи логістику для українських військових та залучаючи партнерські кошти в країну.

Володимир Омельченко

Новини Світу