u-chekhiyi-povidomili-pro-aktivnist-rosiyskikh-spetssluzhb

У Чехії повідомили про активність російських спецслужб

 • 10922 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. На території Чехії посилили свою активність спецслужби РФ. Окрім цього, з території Росії були проведені масштабні напади кіберрозвідки. Таку інформацію було оприлюднено в звіті Служби інформаційної безпеки Чехії, передає УНН з посиланням на Польське Радіо.

Російські спецслужби активізували свою діяльність у Чехії в 2016 році, отримуючи переважно конфіденційну інформацію з політичної сфери. Таку інформацію повідомили в середу чеські ЗМІ, посилаючись на звіт Служби інформаційної безпеки Чехії (BIS).

Як вказує Служба безпеки, російські спецслужби мають у Чехії велику мережу контактів. Джерела серед громадян, великою мірою, власноруч оприлюднюють приватну інформацію від організацій та компаній, де вони працюють.

Згідно з оприлюдненим документом, проти чеських інтересів та безпеки також посилили свою діяльність китайські розвідувальні служби.

Як повідомляв УНН, агентство внутрішньої безпеки вирішило вислати громадянина РФ Дмитра К., за підозрою у веденні гібридної війни з Польщею і контактах з російськими службами.

Українські Національні Новини

Новини Світу