u-derzhprikordonsluzhbi-rozpovili-yak-kpvv-pratsyuvatimut-na-novorichni-svyata

У Держприкордонслужбі розповіли, як КПВВ працюватимуть на новорічні свята

 • 11834 переглядiв

Як зазначив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, у розкладі роботи КПВВ змін не передбачається, вони працюватимуть як і в звичайні будні дні

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Контрольні пункти в’їзду-виїзду в зоні проведення АТО на період новорічних свят працюватимуть в штатному режимі, який встановлений на зимовий період. Про це в ексклюзивному коментарі УНН помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

“КПВВ у період свят будуть працювати в штатному режимі, тобто в тому режимі, який встановлений штабом АТО на зимовий період”, — повідомив О.Слободян.

Також він зазначив, що у розкладі роботи КПВВ змін не передбачається, вони працюватимуть як і в звичайні будні дні.

“Звичайно, ми будемо звертати підвищену увагу на режим пропуску, будемо максимально збільшувати кількість прикордонних нарядів, більш активніше використовувати службових собак, проводити інші заходи для того, щоб максимально убезпечити людей, які слідують через лінію розмежування і уникнути якихось негараздів”, — додав О.Слободян.

Нагадаємо, 23 грудня через контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО прослідувало 26,9 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів.

Українські Національні Новини

Суспільство