u-dnipri-demontovano-vzhe-70-nelegalnikh-agzp

У Дніпрі демонтовано 70 нелегальних АГЗП

 • 6060 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Кількість демонтованих нелегальних АГЗП в м.Дніпро досягло 70 одиниць. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії міста, передає УНН.

"У минулі вихідні з вулиць Дніпра прибрали 70 незаконних газових станцій. Ні на одній АЗС не було документів на роботу, там грубо порушували всі правила безпеки ", - йдеться в повідомленні.

У мерії також відзначають, що власники конфіскованих нелегальних моноблоків за допомогою поліції вже намагаються повернути свої об'єкти. Так, увечері 21 червня власник демонтованої газової цистерни в супроводі поліції приїхав на базу, яку орендує КП "Управління по організації контролю в сфері благоустрою та розміщення зовнішньої реклами" з вимогою повернути моноблок.

"Втім, потрапити на територію складу ніхто не зміг - слідчий не мав ніякого документа, який би дозволив це правоохоронцям. У так званих підприємців ціла папка паперів, проте немає головного - паспорта прив'язки, що регулює роботу пересувних об'єктів", - відзначили в міськраді.

Нагадаємо, напередодні Євробачення в столиці демонтували понад 300 АГЗП, які працювали без оформлення дозвільної документації. Однак, за словами президента "Нафтогазовій Асоціації України" (НАУ) Дмитра Кулика, з Києва нелегальні АГЗП переїхали в передмістя.

При цьому, він зазначив, що боротьбу з нелегальними газовими модулями почали в різних регіонах України.

Додамо, що представники легального ринку палива вітають спроби влади подолати нелегальний ринок зрідженого газу. Зокрема, за словами генерального директора мережі АЗК WOG Сергія Корецького, це крок назустріч становлення здорової конкуренції на ринку.

Українські Національні Новини

Суспільство