u-dnipri-yunak-cherez-pomstu-zaminuvav-gurtozhitok

У Дніпрі юнак через помсту "замінував" гуртожиток

 • 10952 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Поліція у Дніпрі затримала 18-річного юнака через неправдиве повідомлення про замінування гуртожитку. Як стало відомо, у такий спосіб він вирішив помститися своїй дівчині. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, передає УНН.

"27 серпня о 4-ій ранку на лінію "102" надійшов анонімний дзвінок, що у будинку по вул. Криворізькій м. Дніпро скоро станеться вибух. На місце, вказане заявником, виїхали оперативники, вибухотехніки та кінологи. В результаті обстеження будівлі та прилеглої території жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було", - йдеться в повідомленні.

За неправдиве повідомлення про замінування поліція затримала у Дніпрі 18-річного юнака.

"У такий спосіб хлопець вирішив помститися своїй дівчині, з якою посварився напередодні і яка проживала у гуртожитку. За жарти з поліцією "мінеру" загрожує до 6 років позбавлення волі", - розповіли в поліції.

Інформацію за цим фактом внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), що передбачає від 2-х до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, правоохоронці затримали одесита за неправдиве повідомлення про замінування Одеського залізничного вокзалу. Чоловік пояснив, що він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирішив перевірити швидкість реагування нарядів поліції. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП