u-dnipri-zakhvorili-vzhe-38-uchniv-z-odniyeyi-shkoli

У Дніпрі захворіли вже 38 учнів з однієї школи

 • 10491 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Станом на сьогодні захворіли вже 38 учнів школи №62 у Дніпрі. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я населення Дніпровської міської ради Андрій Бабський у Facebook, передає УНН.

"Станом на 12:00 поточного дня захворіло 38 дітей. Та сьогодні вже можна говорити про позитивну динаміку. Хворі діти почуваються краще. На теперішній час зі стаціонарів виписані під амбулаторний нагляд 8 дітей. У стаціонарах міста й надалі перебувають 22 дитини, та 8 дітей отримують лікування в домашніх умовах", - написав Бабський.

Упродовж вихідних днів медичні працівники лікувальних закладів міста займалися організацією необхідних процесів для швидшого одужання постраждалих школярів. Також медики амбулаторій провели медичний огляд майже всіх учнів школи за місцем проживання.

Як повідомляв УНН, у Дніпрі до лікарні потрапили 16 учнів школи №62. Вони скаржилися на погіршення самопочуття. У школі тимчасово припинили освітній процес. Фахівці з'ясовують причини виникнення захворювання дітей. 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП