u-dnipropetrovskiy-oblasti-stalasya-potriyna-dtp-ye-zagibliy

У Дніпропетровській області сталася потрійна ДТП: є загиблий

 • 11016 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. На автошляху Київ – Луганськ – Ізварено сталося зіткнення трьох автомобілів. Про це повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає УНН.

"12 липня о 17:51 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 277 км автошляху Київ – Луганськ – Ізварено", - йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, зіткнулися три автомобілі: "ВАЗ -2107", "ВАЗ-2109" та маршрутне таксі "Volkswagen LT-35".

"Внаслідок ДТП загинула 1 особа. Пасажир "ВАЗ-2107", якого рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили з пошкодженого автомобіля та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Помер у кареті швидкої. Також постраждали 2 особи: водій "ВАЗ-2107", який з діагнозом "струс головного мозку", перелом ребер та перелам правої берцової кістки госпіталізований до Павлоградської центральної районної лікарні", - уточнили рятувальники.

Особовий склад здійснив заходи щодо запобігання подальшого загоряння трьох автомобілів. До надання допомоги залучили 6 рятувальників особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Співробітники поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин аварії.

Нагадаємо, внаслідок ДТП у Львівській області постраждали троє людей, серед них - двоє дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП