u-kharkovi-dopitayut-kerivnitstvo-shkoli-de-postrazhdala-tretoklasnitsya

У Харкові допитають керівництво школи, де постраждала третьокласниця

 • 10394 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 16 листопада. УНН. Прокуратура у Харкові проведе допит вчителів і керівництва школи, в якій ледь не загинула учениця. Про це кореспонденту УНН розповіла прес-секретар прокуратури Харківщини Віта Дубовик.

Нагадаємо, 4 листопада поточного року під час обідньої перерви в одному із загальноосвітніх установ Харкова 8-річна учениця зіткнулася в коридорі з семикласницею.

Після зіткнення дівчинка поскаржилася на головний біль. Однак машину швидкої допомоги постраждалій не викликали. Їй надали першу медичну допомогу в медпункті школи. Батькам повідомили тільки через кілька годин після події, коли дівчинці стало зовсім погано. Тільки після приїзду батьків дитину госпіталізували в лікарню.

За попередніми даними, третьокласниці діагностували гематоми і обширний крововилив лобової частки, що викликає компресію головного мозку.

"Ми почали справу, але передали в поліцію. Будемо зараз проводити допит класного керівника, який відповідав за дітей, керівництва школи та медсестри, яка надавала допомогу, щоб зрозуміти чому вона не викликала швидку і що вона зробила, щоб допомогти дівчинці", - розповіла прес-секретар прокуратури Харківщини В.Дубовик.

Зараз дитина перебуває в лікарні. Максимальна санкція статті передбачає 5 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Суспільство