u-kharkovi-rosiiany-zruinuvaly-praktychno-vsiu-krytychnu-enerhetychnu-infrastrukturu-mer

У Харкові росіяни зруйнували практично всю критичну енергетичну інфраструктуру – мер

 • 115180 переглядiв

Майже вся важлива енергетична інфраструктура Харкова була зруйнована внаслідок російських атак. Однак, паніки у Харкові немає. Наразі у місті - 1,3 млн жителів.

Сьогодні у Харкові через атаки рф зруйнована практично вся критична енергетична інфраструктура. Наразі у місті - 1,3 млн жителів.  Про це заявив міський голова Харкова Ігор Терехов в інтерв'ю виданню Liga.net, передає УНН.

Вже зруйнована практично вся критична енергетична інфраструктура, приватна теж розтрощена

- заявив Терехов.

За його словами, ситуація для енергетичної галузі дуже важка. Однак, паніки у Харкові немає. Наразі у місті - 1,3 млн жителів.

"Поки ні ми, ні військові не бачимо приводів для евакуації з Харкова. Це частина російських ІПСО, щоб залякати і змусити нервувати містян", - заявив Терехов.

Він також зауважив, що росія почала бити по місту новими снарядами більшого радіусу дії. За останній тиждень таких ударів було вже два. Б'ють і з С-300. Найчастіше "летить" з бєлгородської області.

 "росіяни не підійшли ближче до міста",- заспокоїв мер.

Він також повідомив, що в місті цілодобово працюють пункти незламності. За два дні останнього блекауту після обстрілів туди прийшли 28 000 харків'ян. У школах безкоштовно годують людей. За рік видали 10 мільйонів порцій їжі. 

01.04.24, 10:07 • [views_0]