u-khersoni-netvereziy-vodiy-tikav-vid-politseyskikh-poki-ne-vrizavsya-v-bilbord

У Херсоні нетверезий водій тікав від поліцейських поки не врізався в білборд

 • 6492 переглядiв

ХЕРСОН-КИЇВ. 26 грудня. УНН. У Херсоні поліцейські влаштували погоню за нетверезим водієм. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі Патрульної поліції.

Сьогодні на Острівському шосе патрульні помітили автомобіль із забрудненим номерним знаком. Транспортний засіб зупинили. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин надав для перевірки документи і різко рвонув із місця. Патрульні почали переслідування, постійно подаючи сигнал про зупинку.

Автомобіль на високій швидкості рухався вулицями міста, водій не реагував на вимогу. В результаті транспортний засіб здійснив наїзд на опору рекламного білборду. Водій спробував утекти, але патрульні наздогнали його та затримали. Чоловік відмовився від обстеження на вміст алкоголю у крові. На нього склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), 121 (Керування транспортним засобом з забрудненим номерним знаком).

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП