u-kiyevi-do-ligi-chempioniv-zminyat-marshrut-dvokh-avtobusiv

У Києві через Лігу чемпіонів змінять маршрут двох автобусів

 • 10440 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. У Києві у зв’язку з серією матчів Ліги чемпіонів УЄФА з 12 по 31 травня відбудуться зміни у маршруті автобусів №№ 24, 114, які будуть курсувати за маршрутом вихідного дня. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КМДА, яка посилається на КП “Київпастранс”.

"Із 12 травня до 31 травня у зв’язку із підготовкою та проведенням фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017/2018, під час перекриття руху транспорту на вул. Хрещатик (на ділянці від вул. Архітектора Городецького до вул. Богдана Хмельницького) автобуси маршрутів №№ 24, 114 курсуватимуть за маршрутом вихідного дня", - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося, до матчу Ліги чемпіонів очікують прибуття 30 тисяч вболівальників. Тим часом підприємці намагаються скористатися з нагоди. Так, у перший тиждень травня ціни на номери у готелях у Києві піднялись у десятки та навіть сотні разів.

Разом з тим МВС посилить заходи безпеки. Так, під час проведення масових заходів у зв'язку із матчами Ліги чемпіонів у в охороні порядку візьмуть участь 12 тисяч правоохоронців.

Українські Національні Новини

Київ