u-kiyevi-na-aleyi-smilivosti-zyavilos-imya-dzho-baydena

У Києві на Алеї сміливості з'явилось ім'я Джо Байдена

 • 466395 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський і Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден після завершення переговорів у Києві відвідали Алею сміливості на площі Конституції та взяли участь у відкритті іменної таблички, присвяченої американському лідеру, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

Деталі

Глава Української держави нагадав, що на Алеї закарбовані імена тих, хто був із нашою країною та підтримував українське суспільство у складні часи повномасштабного російського вторгнення.

"Сьогодні на Алеї сміливості в Києві ми відкриваємо табличку, присвячену пану Президенту Байдену. Перший дзвінок уночі 24 лютого минулого року, наші переговори, постійна потужна увага до нашої боротьби й захисту української демократії, а також особистий внесок пана Президента Байдена у зміцнення позицій свободи у світі – це те, що назавжди залишиться в історії", – наголосив він.

"Україна вдячна вам, пане Президенте, Україна вдячна Сполученим Штатам Америки – усім американцям у всіх містах і громадах, які цінують свободу так само, як цінуємо її ми", – додав Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США та Україна скоординували подальший тиск на росію – Зеленський

Доповнення

Президент США Джо Байден прибув до Києва. Його візит не був оголошеним, і це його перша поїздка в країну після початку вторгнення рф майже рік тому.

Початок візиту відбувається на тлі повітряної тривоги по Україні.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив візит президента США Джозефа Байдена до Києва, зауваживши, що це - надзвичайно важливий прояв підтримки.

Президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом США Джо Байденом, заявивши, що це була розмова, яка "наближає нашу спільну перемогу в цій війні".

Українські Національні Новини

Політика