u-kiyevi-perekrito-kanal-postachannya-silnodiyuchikh-medpreparativ-z-ameriki

У Києві перекрито канал постачання сильнодіючих медпрепаратів до Америки

 • 8732 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Співробітники СБУ припинили у столиці контрабанду сильнодіючих медичних речовин до однієї з країн Північної Америки. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що мешканка Миколаєва переправляла препарати міжнародними поштовими відправленнями з приховуванням від митного огляду. Отримувачем за кордоном був її спільник, який перепродавав контрабанду", - йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали зловмисницю у Солом’янському районі Києва під час оформлення чергового відправлення. У ході огляду правоохоронці виявили та вилучили півтисячі пігулок та п’ятсот мілілітрів речовин, які включені до переліку сильнодіючих лікарських засобів. Зловмисниці оголошено про підозру за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Під час досудового слідства встановлюється походження препаратів.

Як повідомляв УНН, правоохоронці затримали зловмисника, який віз з Латинської Америки понад 3,5 кг кокаїну на 600 тис. доларів.

Українські Національні Новини

Київ