u-kiyevi-proyde-festival-korotkometrazhnikh-filmiv

У Києві пройде фестиваль короткометражних фільмів

 • 16019 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів 2017 пройде у столиці 19-23 квітня. Про це УНН повідомили організатори.

Зазначається, що протягом 5 днів фестиваль представить актуальний короткий метр та класичні стрічки, познайомить глядачів з їхніми авторами та представниками світової кіноіндустрії.

Цього року, окрім традиційних конкурсних та позаконкурсних програм, на #KISFF будуть представлені десятки кураторських підбірок, шоу-кейси провідних кіношкіл, відомих кінофестивалів, ретроспективні блоки українського кіно, спеціальна дитяча програма від VIS Vienna Shorts, світова кіноспадщина, Sound&Vision, експериментальне та радикальне кіно і багато іншого.

У Маріїнському парку відбудуться Open Air покази. Крім того, індустрійні та освітні події відбудуться в Kyiv Academy of Media Arts (круглі столи, панельні дискусії).

Нагадаємо, за підсумками 24-го чеського кінофестивалю художніх і документальних фільмів молода українська режисер Анна Любинецька за фільм “Київ Москва” 4 березня отримала нагороду в категорії студентських документальних фільмів на фестивалі “Чеський лев”.

Українські Національні Новини

Київ