u-kiyevi-rodina-otruyilas-pertsevim-gazom-u-pidyizdi

У Києві родина отруїлась перцевим газом у під’їзді

 • 12226 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. У Подільському районі столиці у двох людей діагностували підозру на отруєння парами перцевого газу. Про це УНН повідомили медики.

Зранку 11 травня до відділення швидкої медичної допомоги Києва звернулась родина через погане самопочуття та ускладнене дихання.

Після огляду лікарі швидкої діагностували у чоловіка 48 років та жінки 64 років підозру на отруєння парами перцевого газу.

Обставини виникнення запаху газу в під’їзді невідомі. За словами лікарів, на місце виклику виїхала Радіологічна хіміко-бактеріологічна лабораторія (РХБЗ), яка встановила наявність газу в повітрі.

Обидва пацієнти від госпіталізації відмовилися.

Нагадаємо, під час лінійки у школі в Черкасах сталося отруєння учнів, деякі з них почали втрачати свідомість. Станом на 12:00 10 травня до обласної лікарні було госпіталізовано 54 дитини, 4 вчителя. Стан хворих покращився і вже найближчим часом усі будуть виписані додому.

За фактом масового отруєння дітей відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 325 Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП