u-kiyevi-za-sichen-kviten-promvirobnitstvo-vpalo-na-3-1-kiyivstat

У Києві за січень-квітень промвиробництво впало на 3,1% - Київстат

 • 11482 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. У Києві протягом січня-квітня 2017 року падіння промислового виробництва становило на рівні 3,1%, порівняно з аналогічним періодом 2016 року, передає УНН з посиланням на повідомлення Головного управління статистики у м. Києві.

Зокрема, за інформацією Київстату, у січні-квітні було зафіксоване падіння на рівні 13,2% у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування.

Також спостерігалося падіння виробництва на підприємствах переробної промисловості з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності на 37,2% тощо.

Водночас, за інформацією відомства, зростання обсягів промислової продукції спостерігалось у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря на 1,8%, а у переробній промисловості зменшення на 4,2%.

Випуск продукції на підприємствах переробної промисловості з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів зріс на 39,5%, виробництва хімічних речовин і хімічної продукції – 23,6% тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обсяги будівництва на Київщині за рік зросли на 23%

Також відбулося зростання обсягу продукції у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів на 6,8%.

Українські Національні Новини

Економіка