u-kiyevi-zatrimali-cholovika-yakiy-pererizav-gorlo-vlasniy-tittsi

У Києві затримали чоловіка, який перерізав горло власній тітці

 • 18494 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Столичні поліцейські затримали чоловіка, який перерізав горло власній тітці. Про це на сторінці у Facebook повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає УНН.

"Столичні правоохоронці за підозрою у вбивстві киянки затримали її племінника. Чоловік ножем перерізав жінці горло та намагався приховати злочин, але поліцейські затримали його", - йдеться у повідомленні.

За даними відділу комунікації, до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік тягне сходами на матраці людину в крові. На місце події виїжджали автопатрулі та слідчо-оперативна група.

"На місці події правоохоронці виявили 67-річну загиблу із різаною раною шиї", - зазначили у поліції і додали, що тіло загиблої відправлено на судово-медичну експертизу.

На місці події правоохоронці затримали чоловіка, який зізнався у вбивстві.

"Ним виявився племінник померлої жінки. 44-річний уродженець Донецької області приїхав до своєї родички у Київ на кілька днів, аби зробити документи. Пояснити мотиви свого вчинку чоловік не може", - повідомили у відділі комунікації.

За даними столичної поліції, підозрюваний із дитинства глухонімий та має проблеми із психічним здоров’ям.

"Під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила кухонний ніж із лезом, довжиною 16 см, та змиви речовини бурого кольору", - уточнили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік у Слов'янську убив господаря будинку та 5 днів ховав тіло у погребі

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Наразі правоохоронці з’ясовують усі подробиці та обставини трагічної події. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Київ