u-kiyevi-zatrimali-zlovmisnika-yakiy-kidavlya-na-perekhozhikh-iz-nozhem

У Києві затримали зловмисника, який кидався на перехожих із ножем

 • 7712 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Зловмисник у Києві упродовж однієї доби двічі кидався з ножем на перехожих, аби відібрати у своїх жертв гроші та інші особисті речі. Оперативно впіймати його вдалося завдяки злагодженим діям патрульної поліції та співробітників карного розшуку територіального управління поліції, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ НП у м.Києві.

Як повідомили у прес-службі, пізно вночі на вулиці Привокзальній розбійник, погрожуючи ножем, намагався відібрати у перехожого барсетку з грошима. Однак, молодий чоловік почав чинити супротив, і між ними виникла штовханина, в результаті якої зловмисник завдав колото-різані поранення потерпілому. В подальшому, парубка у тяжкому стані госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Про інцидент повідомили в поліцію. Постраждалий детально описав прикмети нападника, за якими зорієнтували на розшук наряди патрульної поліції столиці.

"...через кілька годин, під ранок, він вчинив аналогічне кримінальне правопорушення на вулиці Новодарницькій. Цього разу він з кухонним ножем в руках підбіг до 54-річної киянки і вимагав віддати йому сумку з особистими речами. При цьому спричинив жінці різані рани руки і ноги", - повідомили у поліції.

Правоохоронці затримали 27-річного розбійника.

Відомості про подію належним чином зареєстрували в Дарницькому управлінні поліції ГУНП у м. Києві. Підозрюваного затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому доведеться відповідати за вчиненні правопорушення за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП