u-kiyevi-zlovmisnik-prikrivayuchis-psevdozvyazkami-u-prokuraturi-vimagav-u-pidpriyemtsya-20-tis-dol

У Києві зловмисник, прикриваючись псевдозв’язками у прокуратурі, вимагав у підприємця 20 тис. дол.

 • 10193 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Сьогодні працівники прокуратури міста Києва у взаємодії з Управлінням внутрішньої безпеки в місті Києві Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали зловмисника, який прикриваючись начебто наявними у нього зв’язками в органах столичної прокуратури, вимагав гроші від власника газозаправних станцій. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Як повідомили у прес-службі, злочинець обіцяв вирішити питання щодо повернення вилученого обладнання заправки, у свою чергу підприємець мав надати йому 20 тис. дол. начебто для передачі прокурору.

"Здирника затримано на гарячому під час отримання частини обумовлених коштів, а саме 5 тис. дол.", - повідомили у столичній прокуратурі.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України (підбурювання до дачі неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, військова прокуратура спільно з Службою безпеки затримала на отриманні хабара в сумі 6 тисяч доларів полковника Збройних сил, та полковника Держаної прикордонної служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП