u-kiyivmiskbudi-povidomili-skilki-novikh-obyektiv-planuyut-zapustiti-nastupnogo-roku

У "Київміськбуді" повідомили скільки нових об’єктів планують запустити наступного року

 • 6263 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У 2019 році "Київміськбуд" планує запустити 4 нових об'єкти, і здати за підсумком приблизно 600 тис. кв. м. про це в інтерв’ю розповів Голова правління – президент "ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір, передає УНН. 

"Будуть і нові, і ті, що вже розпочато. Зупинятися не плануємо ні в якому разі. Як то кажуть, якщо зупинишся – заіржавієш. У компанії великий заділ на 2019 рік – 2 млн квадратних метрів. У розробці кілька десятків нових майданчиків. Наступного року плануємо запустити 4 нових об'єкти, і здати за підсумком приблизно 400 тис. кв. м. Все рухається своєю чергою і за планом", - сказав Кушнір.

Він наголосив, нерухомість сьогодні залишається найкращим засобом заощадження і примноження грошей.

Як повідомляв УНН, нерухомість, зокрема і житлова, залишається, на думку експертів, найкращим активом для збереження заощаджень. 

Нагадаємо, аналітики відзначають, що найчастіше з інвестиційною метою купують однокімнатні квартири. В даний час продажу однокімнатних квартир в загальній структурі продажів складають 60-65%. І третина з них купуються саме як інвестиція з метою подальшого продажу за вищою ціною або для подальшої здачі в оренду.

Українські Національні Новини

Економіка