u-kiyivmiskbudi-rozpovili-pro-osnovne-zavdannya-kholdingu

У "Київміськбуді" розповіли про основне завдання холдингу

 • 10313 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Головним завданням холдингу "Київміськбуд", яка відзначає 63 роки від дня заснування, було і залишається забезпечення житлом кожного українця. Про це розповів голова правління – президент компанії Ігор Кушнір, пише УНН.

"З великою історією за спиною, ми продовжуємо впроваджувати цілі, поставлені холдингу 63 рік тому. Комфортне житло за прийнятними цінами, побудоване за останніми технологіями з кращих і найбільш якісних матеріалів. Інвестор для нас завжди пріоритет, люди приходять не за однією квартирою і саме у "Київміськбуд", а це дорогого коштує. А ще – щорічна виплата дивідендів акціонерам, головний із яких – Київ, якому належить 80% акцій компанії, впровадження програм лояльності – розстрочок та іпотеки, посильна допомога нашим ветеранам, дітям з дитбудинку "Малятко", дітям, які проживають на прифронтових територіях, жителям Авдіївки, госпіталю, точкові напрямки підтримки тим, хто дійсно потребує", - розповів Кушнір.

Президент холдингу наголосив, що компанія має величезний будівельний заділ: зараз на різних стадіях готовності близько 1,5 млн квадратних метрів нерухомості. На сьогоднішній день в роботі 39 житлових будинків та 52 тис. кв. м нежитлових приміщень, 12 паркінгів на 2 тисячі машиномісць.

"До кінця року плануємо почати роботу ще по 10 проектах. З року в рік нарощуємо обсяг збудованого житла, і зупинятись не збираємось!" - повідомив він.

Українські Національні Новини

Київ