u-kolomiyi-sudyat-zhinku-yaka-zadushila-i-namagalasya-spaliti-vlasne-nemovlya

У Коломиї судять жінку, яка задушила і намагалася спалити власне немовля

 • 11132 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У Коломийському міськрайонному суді відбулося підготовче судове засідання у складі трьох суддів щодо умисного вбивства жінкою своєї малолітньої дитини. Про це повідомляє прес-служба Коломийського міськрайонного суду, передає УНН.

Як йдеться у повідомленні, особа К. у березні 2016 року одружилась з особою П., але через сімейні непорозуміння молода пара розійшлась у жовтні того ж року. 24 березня 2017 року підозрювана народила сина від колишнього чоловіка, якого самостійно доглядала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині матір побила свою 9-місячну доньку

"27 травня 2017 року жінка, перебуваючи у приміщенні свого житлового будинку в с. Кобаки Косівського району, тканинним шнурком обмотала шию дитини і задушила немовля. Після цього вона облила мертву дитину нафтопродуктом та підпалила її, однак тіло до кінця не згоріло. Потім дітовбивця загорнула тіло сина у тканину та віднесла до лісового масиву", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка із Прикарпаття за вбивство власного немовляти отримала 2,5 років в’язниці

У прес-службі зазначили, що підозрювана обвинувачується в умисному вбивстві малолітньої дитини, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчинення злочину передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Наразі обвинувачена перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

Справу призначено до судового розгляду на 13:30 17 січня 2018 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП