u-kolumbiyi-150-tonn-troyand-perevirili-na-kokayin

У Колумбії 150 тонн троянд перевірили на кокаїн

 • 10823 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У Колумбії 150 тонн троянд, які закупили США до дня всіх закоханих, перевірили на кокаїн, передає УНН з посиланням на The independent.

Як пише видання, 150 тонн троянд кожного року збирають в Колумбії для відправки в США до Дня святого Валентина. Але перед відправкою колумбійська поліція ретельно перевіряє коробки з квітами на наявність кокаїну, оскільки наркоторгівці часто підкладають накортичні суміщі в коробки з квітами.

Нагадаємо, 14 лютого в усьому світі відзначають День святого Валентина.

Як відомо, єпископ Валентин Інтерамського, що жив у римському місті Терні в III столітті, є покровителем усіх закоханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Порошенко на посаді Президента України не отримував валентинок до Дня закоханих

Легенда пов’язує ім’я Святого Валентина з численними добрими справами, які він зробив для закоханих. Наприклад, згідно з переказами, він таємно вінчав закоханих легіонерів, яким імператор Клавдій забороняв одружуватися, мирив посварених, дарував молодим парам квіти і навіть писав за неписьменних легіонерів любовні листи. Все це врешті-решт стало відомо, Валентина взяли під варту, а незабаром імператор підписав указ про його страту.

Українські Національні Новини

Новини Світу