u-korolia-charlza-use-duzhe-dobre-koroleva-kamilla

У короля Чарльза усе "дуже добре" - королева Камілла

 • 24116 переглядiв

Король Чарльз III, який бореться з раком, був помічений в Букінгемському палаці і Кларенс-хаусі, а королева-консорт Камілла запевнила доброзичливців, що він почувається "дуже добре", незважаючи на те, що не зміг приєднатися до її поїздки через хворобу.

Британська королева-консорт Камілла повідомила доброзичливцям, що король Чарльз ІІІ почувається "дуже добре", на тлі того, як монарх, який бореться з раком, був помічений сьогодні у Букінгемському палаці та Кларенс-хаусі, пише УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

Сьогодні вранці вона розповіла представникам громадськості Північної Ірландії, що король, який лікувався від раку, був розчарований тим, що не зміг приєднатися до неї під час поїздки.

З її слів, у Чарльза усе "дуже добре" і він "розчарований", що пропустив поїздку до Північної Ірландії.

Натомість короля бачили, коли його відвозили з Кларенс-хауса в центрі Лондона, на тлі того, як триває розслідування передбачуваного злому особистих даних Кейт Міддлтон у лондонській клініці.

Пізніше його машина виїхала із Букінгемського палацу.

Доповнення

Чарльз відійшов від королівських обов'язків, а принцеса Уельська відновлюється після операції на черевній порожнині у лондонській клініці у січні.

Учора ввечері стало відомо, що трьох співробітників клініки було відсторонено від роботи у зв'язку з розслідуванням звинувачень у спробах отримати доступ до особистих медичних даних Кейт.

21.03.24, 05:28 • [views_0]