u-kremenchutsi-mati-lishila-chotirokh-malenkikh-ditey-samikh-na-nich

У Кременчуці мати лишила чотирьох маленьких дітей самих на ніч

 • 8442 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У під'їзді одного з будинків у Кременчуці Полтавської області вночі виявили двох дітей, які не могли потрапити до квартири. Коли рятувальники відчинили двері, у помешканні виявили ще двох маленьких дітей, які були в помешканні самі. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП Полтавської області.

"Подія сталася сьогодні близько 3 години 30 хвилин. Сусіди житлового будинку почули голоси дітей на майданчику у під'їзді біля квартири. Вони вийшли та побачили, що там граються діти віком 3 і 5 років. Викликали поліцію, медиків і рятувальників", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що діти вийшли з квартири, у якій проживають, і після них захлопнулися двері.

"Після того, як двері було відчинено рятувальниками, виявили ще двох дітей - одного та двох років. Вдома з дорослих нікого не було. Діти були передані медикам для огляду. Вони живі та здорові", - уточнили в поліції.

Ближче до ранку співробітники поліції встановити мати неповнолітніх, яка повернулася додому. Вона пояснила, що уклала дітей спати та пішла в гості до своїх друзів.

Наразі поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

"Ця родина взята на відповідний облік, і певний період вона буде спостерігатися Ювенальною превенцією і відповідними службами", – зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, поліцейські у Харкові біля храму виявили дівчинку близько 5 років, що була сама. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП