u-kremli-movchat-shchodo-slidiv-tortur-u-obvynuvachenykh-v-terakti-v-krokus-siti-kholl-vin-vidpoviv-shcho-rozsliduvannia-tryvaie--poky-shcho-zhodnoi-tsilisnoi-versii-ne-ozvucheno

У кремлі мовчать про сліди тортур на підозрюваних у теракті в "Крокус Сіті Хол"

 • 22921 переглядiв

Речник кремля дмитро пєсков відмовився коментувати видимі сліди тортур на підозрюваних у скоєнні теракту в "Крокус Сіті Хол"; він заявив, що "розслідування триває". За словами пескова, "жодної цілісної версії не озвучено, обговорюються лише попередні дані".

На питання про можливі тортури щодо підозрюваних у теракті в "Крокус Сіті Холл", речник кремля дмитро пєсков не надав відповіді. Про це передає CNN та повідомляє УНН.

Деталі

У москві відбувається судове засідання щодо чотирьох імовірних злочинців, які вважаються відповідальними за теракт у підмосков’ї, в результаті якого загинуло щонайменше 137 людей.  

На відео з суду помітно, що обвинувачені мають видимі сліди насильства: синці, опухле обличчя, забинтована голова в крові, один з них знаходиться в інвалідному візку і з закритими очима". Раніше в мережі з'явилися відео та фото, які свідчать про тортури. Що з ними сталося і як ви можете це прокоментувати?

– запитав журналіст CNN.

Але речник Кремля Дмитро Пєсков відмовився коментувати це запитання.

Я залишу це питання без відповіді

- відповів Пєсков.

Доповнення

Під час телефонної розмови з журналістами в понеділок Пєскова запитали: "Як ви можете пояснити той факт, що ІДІЛ не була згадана офіційними особами серед версій цього теракту?"

Представник кремля відповів, що "розслідування триває", але "поки що жодної цілісної версії не озвучено, обговорюються лише попередні дані".

Жодних версій поки що не висунуто

- додав він.

пєсков прокоментував заяви про взяття на себе відповідальності, яка пролунала в суботу через пов'язане з ІДІЛ інформаційне агентство Amaq:

Ведеться розслідування. Ще раз повторюю, тут потрібно дочекатися інформації від наших офіційних правоохоронних органів, які займаються цією справою

– сказав речник кремля.

Нагадаємо

Теракт у концертному залі "Крокус Сіті Холл" в красногорську московської області забрав життя щонайменше 137 осіб, що робить його найсмертоноснішим нападом в росії за останні два десятиліття.

Унаслідок стрілянини в підмосковному концертному залі загинуло і дістало поранення багато людей. США заявили, що немає жодних ознак причетності України.