u-kupyansku-vorog-zruynuvav-medichniy-zaklad

У Куп'янську армія рф зруйнувала медичний заклад

 • 696156 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Російські військові 2 березня обстрілювали у Харківській області три райони, відомо про загиблу людину, у Куп'янську зруйновано медичний заклад. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

Минулої доби, зі слів Синєгубова, ворог з артилерії та мінометів обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області:

  • Внаслідок ракетного удару по Куп'янську, попередньо, із ЗРК С-300, зруйнована адміністративна будівля та заклад охорони здоров'я. Також у Куп'янську ворожими обстрілами було пошкоджене сільськогосподарське підприємство і зерносховище.
  • У селі Подоли Куп'янського району ворог обстрілював приватні домоволодіння. Загинула 73-річна жінка.

"На лінії зіткнення продовжуються активні бойові дії. Сили оборони України дають відсіч російським загарбникам та завдають їм відчутних втрат", - повідомив голова ОВА.

Доповнення

За даними Генштабу, окупанти за минулу добу завдали 31 авіаційний та 3 ракетних удари, зокрема, по цивільній інфраструктурі у Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Окрім того зафіксовано 88 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Українські Національні Новини

Війна