u-kurhanskii-oblasti-rosii-cherez-pidtoplennia-pochalas-terminova-evakuatsiia-naselennia

У Курганській області Росії через підтоплення почалась термінова евакуація населення

 • 34058 переглядiв

У Курганській області Росії почалася термінова евакуація мешканців через сильну повінь: рівень річки Тобол досяг критичної позначки 9 метрів, піднявшись за добу на 3,5 метри.

Термінова евакуація жителів розпочалася у Курганській області. Рівень річки Тобол наблизився до критичної позначки і вже сягнув майже 9 метрів — за добу вода піднялася на 3,5 метра і продовжує швидко прибувати. Про це пише телеграм-канал SHOT, передає УНН.

Деталі

За інформацією SHOT, у Звіриноголівському окрузі Курганській області Росії влада вже оголосила примусову евакуацію мешканців — наразі рятувальники та поліцейські здійснюють обхід подвір'я, будять людей і закликають їх залишити будинки і переміститися в підготовлені пункти тимчасово розміщення.

Раніше в області було оголошено режим НС через сильні підтоплення, а школярів перевели на дистанційне навчання. Очікується, що пік повені припаде на період з 11 по 14 квітня, але в населених пунктах, розташованих у заплаві річки Тобол, вже найближча доба може стати непростою.

Велика вода у рф: мітинг зібрався на площі в орську, поліція заблокувала вхід до мерії08.04.24, 16:57 • [views_0]

Лілія Подоляк

Суспільство