u-londoni-pid-chas-ataki-z-vikoristannyam-otruynoyi-rechovini-postrazhdali-tri-lyudini

У Лондоні під час атаки з використанням отруйної речовини постраждали три людини

 • 8772 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Три людини постраждали внаслідок нападу із застосуванням отруйної речовини на одній з вулиць в західному Лондоні, передає УНН з посиланням на Daily Mail.

За інформацією представника Скотленд-Ярду, близько 14:10 за місцевим часом до поліції надійшло повідомлення про атаку з використанням "отруйної речовини", яка відбулася на вулиці Уестборн-Гроув.

На даний момент на місці події перебувають офіцери поліції, ведеться розслідування. За інформацією Скотленд-Ярду, затримань наразі не було.

Як повідомляв УНН, 4 березня екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості з отруєнням невідомою речовиною на лавці в торговому центрі в британському місті Солсбері. Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що Скрипаля та його дочка отруїли нервово-паралітичною речовиною, розробленою в Росії.

Організація із заборони хімічної зброї підтвердила висновки Великої Британії про отруєння колишнього співробітника ГРУ Генштабу РФ Сергія Скрипаля нервово-паралітичним речовиною.

Українські Національні Новини

Новини Світу