u-lutsku-zirvano-dzhekpot-derzhavnoyi-lotereyi

У Луцьку зірвано джекпот державної лотереї

 • 10081 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У Луцьку придбано лотерейний білет "Лото-Забава" з виграшем у 3 млн грн. Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", передає УНН.

Номер щасливого білета - №0019773. Гравець купив його на фірмовому острівці "М.С.Л." у супермаркеті "Сільпо" за адресою: вул. Кравчука, 23.

Зазначається, що новоспечений мультимільйонер, як і всі інші щасливчики, які виграли призи від 1 млн гривень та більше, матиме змогу скористатися VIP-програмою "Два дні з життя мільйонера" та вступити до закритого "Клубу мільйонерів "М.С.Л.".

Минулий джекпот "Лото-Забави" було виграно 20 листопада 2016 року. Тоді 3 млн грн дістались щасливчику з Рівненської області - Костянтину Алєксєєву. 

Нагадаємо, за версією міжнародної компанії GfK, "Лото-Забава" є найпопулярнішою лотереєю в Україні. Вона офіційно визнана рекордсменом за кількістю мільйонерів, які з’явилися в країні завдяки українській державній лотереї, а це вже 282 мільйонера за всю історію існування лотереї, серед яких 20 щасливчиків лише за 2017 рік і вже 3 - за 2018-й. 

Українські Національні Новини

Суспільство