u-lvovi-pereviryayut-informatsiyu-pro-minuvannya-vismokh-biznes-tsentriv

У Львові перевіряють інформацію про мінування вісьмох бізнес-центрів

 • 8342 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 31 травня. УНН. Правоохоронці почали перевірку повідомлення про замінування вісьмох будівель бізнес-центрів у Львові. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області, передає УНН.

"Сьогодні, 31 травня, до поліції звернулися співробітники Центру безпеки міста, які повідомили, що близько 11:00 вони знову отримали електронного листа з інформацією про замінування вісьмох будівель львівських бізнес-центрів. Три з них розташовані на вулиці Науковій, два – на Промисловій, інші – на вулицях Зеленій, Богдана Хмельницького та Шевченка", – йдеться в повідомленні.

На місцях працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб. Проводиться евакуацію людей та обстежуються офісні приміщення та прилеглі до них території. Також встановлюється особа аноніма та вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, сьогодні зранку на "Гарячій лінії міста Львова" з'явилася інформація про замінування п'ятьох бізнес-центрів у Львові. Однак у відділі комунікації ГУНП Львівської області спростували інформацію про замінування п’яти львівських бізнес-центрів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП