u-mariupoli-zaharbnyky-zaseliaiut-pryizhdzhykh-robitnykiv-u-vidbudovani-budynky-vlasnyky-zhytla-zalyshaiutsia-ni-z-chym-mariupolska-rada

У Маріуполі загарбники заселяють приїжджих робітників у відбудовані будинки, власники житла залишаються ні з чим - Маріупольська рада

 • 23785 переглядiв

В окупованому Маріуполі загарбники заселяють у відбудовані будинки гастарбайтерів із росії та Центральної Азії, залишаючи колишніх господарів ні з чим.

Робітники з рф і країн Центральної Азії отримують можливість заселитися у квартири в зведених або відремонтованих будинках в окупованому Маріуполі, - у такий спосіб рф-загарбники українського міста будують будинки під іпотеку для приїжджих, у той час як маріупольці залишаються без нічого, пише Маріупольська міська рада, передає УНН.

У Маріуполі мігрантів заселяють у відремонтовані будинки. Приїжджих робітників із РФ і країн Середньої Азії заселяють у квартири в побудованих або відремонтованих будинках як оплату за працю.

- повідомляє Маріупольська міська рада, посилаючись на заяву депутата держдуми країни-окупанта Сергія Миронова.

У міськраді також зазначили, що загарбники витісняють місцеве населення міста, завозячи мігрантів і будуючи будинки під іпотеку для росіян.

Маріупольці залишаються без нічого

 - пише Маріупольська міська рада на своїй сторінці в Telegram.

Нагадаємо

Виробник будівельних матеріалів Knauf планує повністю піти з російського ринку після понад 30 років роботи на ньому, маючи на меті передати свій бізнес місцевому менеджменту. Раніше компанію запідозрили в постачанні продукції до окупованого Маріуполя.

Ігор Тележніков

Суспільство